Weer maximale Jackpot gekte


jackpot.jpg10 maart 2011 gaat heel Nederland weer voor de Staatsloterij Jackpot van 27,5 Miljoen euro, de maximale hoogte. 10 Maart gaat de Jackpot dan ook gegarandeerd uit. Zelfs als de jackpot op een vijfde lot valt aangezien er nu 5 dezelfde vijfde loten verkocht kunnen worden.

Wie wil dat nu niet 27,5 Miljoen euro BELASTINGVRIJ? En dat is te merken bij de toenemende drukte bij de sigarenboer en online verkooppunten. Koos van het postagentschap op de hoek “Het is elke keer hetzelfde. Als er een jackpot maximaal is, of dat nu de Lotto of de Staatsloterij is. Mensen willen nu eenmaal graag een gokje wagen om hun dromen te verwezenlijken. Waarom dat dan altijd met een maximale Jackpot moet, 2 miljoen is toch ook leuk?”

Maximale Jackpot Jackpot Staatsloterij Belastingvrij 27 5 MiljoenVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook