Staatsloterij trekking 10 mei 2011


staatsloterij-trekking-10-mei-2011-2011-05-10.jpgHet is weer de tiende van de maand geweest en de notaris heeft 114 lotnummers getrokken voor de 1065e Staatsloterijtrekking. Het is hem helaas niet gelukt om een verkocht lotnummer voor de Jackpot van 12.900.000 miljoen uit de bak te halen. De Jackpot zal blijven staan tot de trekking van volgende maand. De hoofdprijs van 1 miljoen viel op lotnummer CH 055403.

Ondanks dat de Jackpot niet gevallen is zijn er toch weer vele duizenden winnaars deze maand. Behoord u tot dat gezelschap, van Harte gefeliciteerd! Dat al je dromen uit mogen komen. Weet u nog niet of u in de prijzen bent gevallen bekijk dan snel de uitslag van 10 mei.

Geen winnaar deze maand, probeer het de volgende maand gewoon nog een keer. Heeft u nog geen lot, of speelt u al automatisch mee maar wilt een extra kans volgende maand. Wees er dan snel bij en wees volgende maand ook een winnaar. De Staatsloterij, de loterij met de grootste winstkans en het grootste prijzenpakket.

Staatsloterij trekking uitslag 10 metVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook