Staatsloterij Jackpot valt


jackpot2.jpg10 maart 2010. De Staatsloterij Jackpot van 27,5 miljoen is gevallen. De winnaar is in het gelukkige bezit van lotnummer LOT en hij zal binnenkort naar Den Haag moeten afreizen om zijn prijs in ontvangst te nemen. “Zo lig je lekker op de bank te relaxen zo kan je de rest van je leven aan relaxen blijven denken” zal de winnaar wel gedacht hebben.

De Jackpot is niet gevallen op een aantal vijfde loten. Sinds 1 januari 2011 zijn er vijf identieke vijfde loten op de markt. Dit naar aanleiding dat de Staatsloterij reklame over het gegarandeerd vallen van een Jackpot niet helemaal juist was. Er werd maar 6,8 miljoen uitgekeerd ipv de gegarandeerde 27,5 miljoen.

Het zal weer weer een paar maanden gaan duren voordat de Jackpot weer zo hoog is. De volgende maand is hij maar 7 en een half miljoen.....oook leuk Maar gelukkig is er einde 30 april 2011 de Staatsloterij Koninginnedag trekking met ook weer een hoofdprijs van 27,5 miljoen euro.

Staatsloterij 27.5 miljoen euro mega JackpotVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook