Lotto Jackpot valt in Papendrecht


Lotto_taart_008.JPGPapendrecht had de eer om in 2001 de eerste Lotto Multi Mijoenair te moegen begroeten. Het winnende lot, gekocht bij Multishop Papendrecht, met de cijfers 7-10-13-15-26-27 en de kleur blauw is goed voor 9,5 miljoen euro.

Zaterdag 22 januari 2011 is de eerste Lotto Jackpot van 2011 gevallen in Papendrecht. Het winnende lot met de cijfers 7-10-13-15-26-27 en de kleur blauw is goed voor 9,5 miljoen euro en gekocht bij Multishop Papendrecht aan de Jan van Goijenstraat 14 te Papendrecht.

Zaterdag 5 februari om 10.30 uur namen de directie en medewerkers van Multishop Westpolder een grote bos bloemen en een fles champagne in ontvangst van Lotto, vervolgens werd er een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs samen met het winkelende publiek te vieren. De winnaar heeft zich inmiddels gemeld bij De Lotto in Rijswijk om zijn prijs in ontvangst te nemen.

In het verkooppunt van het winnende lot is ook verheugd gereageerd: “Top! Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is altijd leuk wanneer er een grote prijs wordt gewonnen op een lot dat in de winkel is gekocht. Er vallen hier regelmatig grote prijzen, maar deze prijs is echt geweldig aldus de winkelier.


Lotto JackpotVoeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook