Lotto, de miljoenen voor het oprapen

Maak nu ook elke zaterdag kans op de Lotto Jackpot die wel op kan lopen tot 40 miljoen!!!! En elke laatste zaterdag van de maand is het Superzaterdag en dan zijn er maar liefsts 2 trekkingen en dus dubbele kans op al die miljoenen.

De jackpot staat momenteel op 15.000.000,00 euro. Valt hij aanstaande zaterdag dan begint het weer opnieuw met een jackpot van 7,5 miljoen. Valt de jackpot niet dan komt er een half miljoen bij, totdat de Lotto jackpot 40 (veertig) miljoen!!!!!!!! is

En meedoen kost bijna niets, met 1 euro 50 per lot is de Lotto een loterij met de laagste lotprijs. Speel nu mee met uw 6 persoonlijk geluksnummers en wees zaterdag een van de 400 duizend winnaars. Met slechts 2 nummers goed heeft u al prijs!

Lotto trekking uitslag van zaterdag 26 januari

Afgelopen zaterdag was u miljonair geworden als u de volgende cijfers goed had:

91113293643Paars
Deze week niets gewonnen? probeer het volgende week nog een keer

Euroloterij uitslagDe Euro Loterij is een Loterij die alleen gespeeld kan worden in combinatie met Lotto. Alle 6 cijfers goed, dan wint u € 200.000.
000000

Het is superzaterdag....uitslag 2e trekking


3817182024Rood
Deze week niets gewonnen? probeer het volgende week nog een keer

Euroloterij uitslagDe Euro Loterij is een Loterij die alleen gespeeld kan worden in combinatie met Lotto. Alle 6 cijfers goed, dan wint u € 200.000.
000000

Uitslag vorige week van de Lotto trekking van 19 januari 2013.

Papendrecht had de eer om in 2001 de eerste Lotto Multi Mijoenair te moegen begroeten. Het winnende lot, gekocht bij Multishop Papendrecht, met de cijfers 7-10-13-15-26-27...

Lotto Prijzenpakket

Speel mee en kies zes cijfers tussen de 1 en 45 en een kleurtje. Heeft u alles goed dan wint u de Lotto Jackpot die op kan lopen tot 40 miljoen euro

Bij de Lotto maakt u elke dag kans op mooie prijzen. U kunt hier een leuke Lotto Jackpot winnen. Deze loopt vaak op tot in de miljoenen dus voor u een geschikte kans om hier een mooie prijs te winnen


6 getallen + Jackpotkleur goed € JACKPOT*
6 getallen goed € 1.000.000,00*
5 getallen goed + Jackpotkleur goed € 50.000,00*
5 getallen goed € 450,00
4 getallen goed + Jackpotkleur goed € 50,00
4 getallen goed € 15,00
3 getallen goed + Jackpotkleur goed € 6,00
3 getallen goed € 4,50
2 getallen goed Speltegoed t.w.v. € 1,50

Over prijzen hoger dan € 454,00 wordt door De Lotto 29% kansspelbelasting ingehouden. Prijzen met een * worden gedeeld wanneer er meer dan 1 winnaar is.

Durft u een gokje te wagen, dit kunt u doen door meerdere loten van de Lotto aan te schaffen. Winnen doet u bij de Lotto. De uitslagen kunt u met een paar drukken op de knop bekijken bij trekkinguitslag.nl. U bent dan als een van de eerste direct op de hoogte van de uitslagen en u weet dan meteen of dat u in de prijzen bent gevallen.
lotto studioplaatsen en kraslot

Lotto spelen

Bij de Lotto worden ook geregeld kleine prijzen weggegeven. Uiteraard wint u liever de Jackpot, maar ook al wint u de hoofdprijs niet, vaak heeft u toch enkele kleine prijzen gewonnen. U komt er snel achter want op trekkinguitslag.nl vindt u elke week weer de nieuwe uitslagen van de Lotto.

Kom er nu zelf achter of dat u deze zaterdag met de Lotto een leuke prijs heeft gewonnen. Heeft u nog geen lot van de Lotto? Dan kunt u hier nu een Lotto lot kopen. Het is zeker aan te raden want iedere dag vallen er weer veel mensen in de prijzen. Wilt u bij deze gelukkige winnaars horen maar heeft u geen lot van Lotto? Dan wordt het lastig.

Doe dit uzelf daarom ook niet aan en schaf nu een lot aan van de Lotto. Als u meerdere loten aanschaft heeft u nog meer prijs! Kies daarom nu voor de Lotto, elke dag veel prijzen waar u kans op kunt maken en een ander voordeel is dat u op deze website www.trekkinguitslag.nl alle uitslagen direct kunt bekijken.

Genoeg redenen voor u om niet langer te wachten, iedere zaterdag kunt u met een druk op de knop zien of dat de jackpot is gevallen. Is hij nog niet gevallen? Speel automatisch Lotto en vergeet nooit meer een kans te hebben op die mega jackpot die wel op kan lopen tot 40 miljoen euro’s!

Wilt u een leuke vakantie kunnen betalen, een leuk feest kunnen geven of iedereen een verrassing aan kunnen bieden? Dan kunt u nu een lot kopen van de Lotto en dan maakt u kans op mooie prijzen. Iedere zaterdag maakt u weer nieuwe mogelijkheden vrij om te spelen voor unieke hoge prijzen. Als u de jackpot van een paar miljoen euro vandaag niet heeft gewonnen, dan probeert u het volgende week toch gewoon weer? Of maak dubbele kans op Super Zaterdag met maar liefst 2 trekkingen. Laat u niet uit het veld slaan, winnen kunt u doen en heeft u zelf in de hand. Koop daarom nu online een lot van de Lotto en speel vandaag nog mee!

Vorige Lotto trekkingen: