Dayzers

Dayzers is de spannende wekelijkse loterij. Het staat bij Dayzers voorop dat u gaat winnen, maar dat is waarschijnlijk ook uw eigen idee al. U wilt geld zien, geld winnen en natuurlijk uw geld het liefst zo snel mogelijk uitbesteden.

Lekker aan het dromen wat u wilt gaan kopen, waar dat u het geld aan wilt gaan besteden? Denkt u er eens goed over na, wat gaat deze week uw planning worden? Maak niet te veel plannen want elke maandag kunt u op trekkinguitslag.nl kijken wat u heeft gewonnen en dan misschien aan het eind van de week een leuke reis boeken voor het hele gezin? Wie weet zit het er aan te komen, zeker wanneer u meerdere loten heeft van Dayzers.

Dayzers trekking uitslagen

Dayzers trekking uitslag van maandag 27 augustus 2012

   Prijs 2,50 Dag Maand Letters
* 1 ***
* 3 ***
* 4 ***
* 12 ***
   Prijs 3,00 Dag Maand Letters
13 * ***
22 * ***
   Prijs 3,50 Dag Maand Letters
8 * ***
10 * ***
16 * ***
   Prijs 100,- Dag Maand Letters
9 2 U**
5 5 M**
10 9 I**
26 10 P**
5 12 S**
   Prijs 450,- Dag Maand Letters
21 1 PT*
22 4 CT*
2 5 RQ*
18 7 GD*
8 11 PP*
   Prijs 10.000,- Dag Maand Letters
26 3 VHV
28 6 PJP
1 7 DEK
22 7 MNG
31 10 CHU
   Prijs 25.000,- Dag Maand Letters
1 2 YIF
   Prijs 100.000,- Dag Maand Letters
7 8 JZR
Mevrouw T van Hoederlo heeft een ton gewonnen nadat ze via trekkinguitslag.nl automatisch mee is gaan spelen met Dayzers, de wekelijkse loterij van de Staatsloterij...

Dayzers met winkans van 1 op 2

De winstkans bij Dayzers is ? op twee. Dat is dus vrij hoog. Gooi maar eens een muntje op en zie hoe snel u kop gegooid heeft. Zeker wanneer u dan meerdere loten heeft is de kans erg groot dat u meerdere prijzen gaat winnen. Winnen staat voorop bij Dayzers en daarom is het ook zo fijn dat u nu via de website www.trekkinguitslag.nl meteen een of meerdere loten kunt kopen. U kunt deze dan meteen inzetten en een kans maken om mooie prijzen te winnen. Winnen doet u namelijk bij Dayzers, onderdeel van de Staatsloterij, welke er om bekend staan grote prijzen te kunnen weggeven.
dayzers

Dayzers elke maandag kans op een ton

koop uw Dayzers loten, als je speelt om te winnen en maak een grote kans op mooie prijzen. Elke week zijn er meer dan 100.000 prijzen waar u een kans op maakt om deze te winnen. De hoofdprijs is maar liefst 100.000 euro en dan zijn er nog zes andere grote geldprijzen waar u een kans op maakt. U kiest er toch ook voor om meerdere loten te kopen? Ze kosten maar 3,50 euro per stuk.

Koop daarom nu een of meerdere Dayzers loten en laat zien dat u geluk heeft. U wilt toch ook leuke plannen waar kunnen maken? Wanneer u dan een hoop geld krijgt, wat u heeft gewonnen bij Dayzers, is het toch meer dan de moeite waard om het eens te proberen?

U kunt geld winnen bij diverse loterijen, maar bij Dayzers is de winstkans van een op twee wel erg groot. De reden dat u hier daarom moet blijven spelen is groot! Wacht niet langer met loten kopen, doe het nu via www.trekkinguitslag.nl en koop nu uw loten.koop nu uw loten.

Het is ook leuk op de Dayzers loten als verjaardagscadeau aan iemand te geven. Geef hem of haar dan ook deze website door, zodat ze meteen weten waar en wanneer zij de uitslag van de loten kunnen bekijken. Iedereen wil graag winnen, doe daarom nu mee en proef meteen hoeveel geluk je hebt. Winnen doe jij, misschien vandaag nog wel bij Dayzers.

Vorige dayzers trekkingen: